Antena Meniu Search
x

Video Tânărul evadat din Urziceni este căutat și cu elicopterul. Zeci de poliţişti, jandarmi și câini de urmă, mobilizaţi la Valea Măcrişului

Băiatul de 18 ani care pare să le dea mari bătăi de cap polițiștilor, după ce a evadat marţi din postul de poliţie de la Urziceni,  este căutat astăzi în Valea Măcrişului din Ialomița. Un elicopter survolează localitatea, în timp ce importante forțe de ordine perie cu atenție zona.

Vezi și

Potrivit IPJ Ialomiţa, peste 100 de forţe de ordine îl caută pe tânărul de 18 ani. De asemenea, zona este survolată de un elicopter.

"Peste 100 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă  au fost mobilizaţi la Valea Măcrişului în vederea identificării tânărului care e evadat la 24  august, fiind constituite echipe de căutare si filtre rutiere. De asemenea, Inspectoratul General de  Aviaţie al ministerului asigură sprijinul aerian, un elicopter survolând zona", au transmis polițiștii ialomițeni.

Fugarul din Urziceni, căutat de trei zile

Tânărul de 18 ani a evadat pe data de 24 august din arestul postului de poliţie Urziceni, unde fusese adus la audieri alături de un alt tânăr, fiind în arest preventiv pentru furt calificat şi conducere fără permis, scrie news.ro. Din Ialomiţa, furase un autoturism de 15.000 de euro, în timp ce la la Buzău, a spart mai multe firme, locuinţe, dar şi un autoturism cu care a pornit la drum, până la Iaşi, deşi nu deţine carnet de conducere. 

Pe acelaşi subiect

La Iaşi, tânărul a provocat un accident rutier, fugind la acel moment de la locul faptei. Acelaşi tânăr de 18 ani mai are la activ şi alte numeroase infracţiuni de furt, dar şi de spargere a unor locuinţe ori societăţi. De asemenea, el a mai evadat din arest la domiciliu, măsură pe care magistraţii o dispuseseră în trecut pentru alte infracţiuni de care fusese incriminate. 

Tânărul are 1,80 metri înălţime, păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare. În momentul evadării, tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripţii albe, blugi negri şi adidaşi albi, fără şireturi. 

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânărul evadat din Urziceni este căutat și cu elicopterul. Zeci de poliţişti, jandarmi și câini de urmă, mobilizaţi la Valea Măcrişului