Antena Meniu Search
x

Video Un jandarm şi un poliţist din Brăila, anchetaţi după ce primul s-a jucat cu pistolul celui de-al doilea

Joacă de copii într-o secţie de Poliţie din Brăila, între un poliţist care şi-a lăsat arma pe masă şi un jandarm dornic să o analizeze. Amândoi vor fi cercetaţi de procurorii Parchetului Militar.

de Adrian Obreja

la 31.07.2021, 09:35

Vezi și
  • Jandarmul are dosar penal pentru uz de armă fără drept.

La ora 8 dimineața, jandarmul şi poliţistul s-au întâlnit la intrarea in tură. Polițistul a lăsat arma pe masă și, în timp ce semna procesul verbal, conform protocolului, jandarmul a luat-o. Fără să stea mult pe gânduri, a tras un foc în podea. 

Andreea Abăseacă, purtător de cuvânt IPJ Brăila: A executat o tragere involuntară, cu un pistol, în sediul Poliției orașului Însurăței. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Imediat după producerea incidentului, comanda unității a dispus verificări. 

Jandarmul din Brăila s-a ales cu dosar penal

În vizorul procurorilor de la Parchetul Militar a ajuns și polițistul, care nu trebuia să lase arma pe masă. 

Mădălina Niculae, purtător de cuvânt IPJ Brăila: Faţă de polițistul implicat în eveniment, conducerea IPJ Brăila a dispus efectuarea de verificări pentru stabilirea existenței sau inexistenței abaterii disciplinare de neglijență manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu. 

Pe lângă verificările interne de la cele două instituții, a fost deschis şi un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uz de armă fără drept

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un jandarm şi un poliţist din Brăila, anchetaţi după ce primul s-a jucat cu pistolul celui de-al doilea