Antena Meniu Search
x

Pe şosele, coşmarul şoferilor nu a luat nici acum sfârşit. 400 de oameni, salvați doar de pe Autostrada Soarelui

Zăpada a înţepenit sute de maşini în câmpuri, pe autostrăzi sau pe drumuri judeţene şi naţionale. De pe Autostrada Soarelui, salvatorii au scos peste 400 de oameni prinşi în furia viscolului.

Vezi și

Zăpada a înţepenit sute de maşini în câmpuri, pe autostrăzi sau pe drumuri judeţene şi naţionale. De pe Autostrada Soarelui, salvatorii au scos peste 400 de oameni prinşi în furia viscolului.

În total, două tronsoane de autostradă şi 11 tronsoane de drumuri naţionale rămân închise circulaţiei.

Autostrada Soarelui a fost, timp de aproape trei zile, locul în care sute de oameni s-au văzut fără speranţă şi şi-au pierdut răbdarea. Au stat în câmp, între nămeţi, zeci de ore, până au fost salvaţi de autorităţi. Şi în continuare, A2 rămâne închisă între Lehliu-Gară şi Constanța, unde vântul spulberă zăpada. În Călăraşi s-a intervenit în forţă.

Spre Constanţa sunt durmuri închise, iar salvatorii din mai multe judeţe s-au mobilizat să ajute. Ieşirile din municipiul Constanţa au fost deschise, dar sunt încă oameni nevoiţi să meargă zeci de kilometri pe jos.

Pe acelaşi subiect

Viscolul puternic nu permite circulaţia nici pe A4. Oricine se avântă la drum o face pe propria răspundere.

Autostrada A4 care face legătura între Ovidiu şi Agigea este anunţată de autorităţi ca fiind închisă. Totuşi. după cum se văd urmele, unii şoferi s-au încumetat să o ia pe aici, profitând de absenţa unui echipaj care să-i întoarcă din drum.

În Bacău sunt încă localităţi izolate. O ambulanţă care mergea spre un pacient cu atac cerebral a rămas înzăpezită şi a cerut ajutorul unei şenilate pentru a-l prelua pe bătrân.

Şi în judeţul Botoşani zăpada viscolită acoperă şoselele. Din cauza vizibilităţii extrem de reduse, o maşină de teren a intrat frontal în lama unui utilaj de deszăpezire, la ieşire din Dorohoi.

În Botoşani opt tronsoane de drumuri judeţene au fost închise.

DN 17, de la Suceava până la Gura Humorului, a fost închis astăzi. La ieşire din municipiu, filtrele de poliţie au dat rute alternative şoferilor care erau deja în trafic.

În judeţul Suceava viscolul a început încă de ieri, dar de la 5 dimineaţa a început să şi ningă, ceea ce a dus ca zăpada să fie purtată pe carosabil.

Vizibilitatea este foarte scăzută, sub 100 de metri, iar drumurile au început să se închidă.

Nici măcar călătoria cu trenul nu este o soluţie. 81 de garnituri au fost anulate, iar trenurile care circulă au întârzieri chiar şi peste 100 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Pe şosele, coşmarul şoferilor nu a luat nici acum sfârşit. 400 de oameni, salvați doar de pe Autostrada Soarelui