Antena Meniu Search
x

Vasile Turcu e înmormântat astăzi. La capela unde i-a fost depus sicriul a fost un adevărat pelerinaj

A fost pelerinaj la Capela unde e depus trupul lui Vasile Turcu. Giovani Becali, Nicolae Badea, Ionel Dănciulescu şi Gigi Neţoiu au venit să-şi ia un ultim rămas bun de la fostul acţionar la Dinamo.

Vezi și

A fost pelerinaj la Capela unde e depus trupul lui Vasile Turcu. Giovani Becali, Nicolae Badea, Ionel Dănciulescu şi Gigi Neţoiu au venit să-şi ia un ultim rămas bun de la fostul acţionar la Dinamo.

Pentru toţi cei apropiaţi, familia a instalat în curtea Bisericii Reînvierea din cartierul Colentina două corturi.

Cu capul plecat, Giovani Becali a părăsit poarta Cimitirului Reînvierea din cartierul Colentina, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Vasile Turcu. Fostul impresar a stat mai bine de două ore lângă catafalc.

Acolo unde au venit şi Gigi Neţoiu, Nicolae Badea sau Ionel Dănciulescu.

Pe acelaşi subiect

Pe 1 martie, Vasile Turcu a încercat să-şi ia viaţa acasă. L-au găsit soţia şi menajera, aproape mort în sala de sport. Lângă el era un bilet de adio în care cerea scuze că nu-i mai poate sprijini aşa cum a făcut-o.

Imediat, afaceristul a fost dus la spitalul Floreasca unde a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, până joi dimineaţa. La la ora 2.00, medicii au constatat decesul.

Ce l-a făcut pe Vasile Turcu să-şi ia viaţa, vor stabili poliţiştii care au deschis o anchetă. Medicii legişti au constatat însă la autopsie că moartea acestuia ar fi fost violentă.

Familia n-a scos niciun cuvânt despre sinucidere. Şi a cerut chiar medicilor şi anchetatorilor să nu facă niciun cometariu.

Dincolo de această poartă pot intra doar apropiaţii, cunoscuţii şi rudele lui Vasile Turcu, până la capela unde acesta este tinut. Şi asta pentru că soţia şi cei doi fii ai acestuia au cerut discreţie totală.

Vasile Turcu avea 62 de ani, iar în 2010 era printre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 135 de milioane de euro. Averea i-a scăzut în ultimii ani şi a pierdut în mai multe procese sume importante de bani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vasile Turcu e înmormântat astăzi. La capela unde i-a fost depus sicriul a fost un adevărat pelerinaj