Antena Meniu Search
x

Pensionarii din Galati nu vor mai primi abonamente gratuite pentru mijloacele de transport in comun

Umilinta mare la Galati. Sute de oameni s-au calcat in picioare in fata unui ghiseu. Pensionarii care beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun au aflat ca nu mai au abonamente, ci bilete numarate.

Vezi și

Autoritatile din Galati au decis. Luna aceasta, pensionarii nu mai primsc abonamente gratuite pentru transportul public, ci un numar fix de bilete, 30, mai exact. Pentru asta, in fiecare luna, pensionarii trebuie sa stea cateva ore la coada, ca sa ridice bilete care li se cuvin.

Nemultumiti nu au fost doar pensionarii, ci si elevii si studenti sau cei care voiau sa cumpere doar un bilet. Toti au fost nevoiti sa se inghesuie la aceeasi coada.

 “Dupa 20 martie vom incepe distribuirea unor pachete de bilete conform aceleiasi proceduri pentru urmatoarele trei luni. Din economiile realizate in urma acestei schimbari sa putem spre sfarsitul anului, in cursul anului viitor sa putem sa refacem atat parcul auto, cat si sistemul de ticketing”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Galati.

In municipiul Galati sunt aproximativ 40.000 de pensionari. In zilele urmatoare, toti vor fi nevoiti sa treaca pe la casele de bilete din oras, ca sa-si ridice tichetele de calatorie gratuite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Pensionarii din Galati nu vor mai primi abonamente gratuite pentru mijloacele de transport in comun