Antena Meniu Search
x

Pensiune din Craiova cuprinsă de flăcări violente

Flăcări violente au cuprins o pensiune din Craiova, în această dimineaţă. Focul a izbucnit în jurul orei 7 şi a cuprins cu repeziciune clădirea construită integral din lemn. Pericolul ca dezastrul să se extindă a fost însă foarte mare

Vezi și

Flăcări violente au cuprins o pensiune din Craiova, în această dimineaţă. Focul a izbucnit în jurul orei 7 şi a cuprins cu repeziciune clădirea construită integral din lemn. Pericolul ca dezastrul să se extindă a fost însă foarte mare. 

În urma flăcărilor, pe exterior, de la o ferestră de la demisol până la mansardă, o pată neagră a rămas pe zidul de lemn. Înăuntru însă, era dezastru.

Zeci de minute, pericolul ca flăcările să se extindă la un depozit de cherestea din apropiere a fost foarte mare. Patru autospeciale de pompieri au intervenit să stingă flăcările. Alarma s-a dat azi-dimineaţă, la ora 7. Chiar proprietarul pensiunii din Craiova a observat incendiul.

Din fericire, în interiorul clădirii nu era nimeni în momentul izbucnirii incendiului. Acum, pompierii şi poliţiştii trebuie să stabilească de la ce au pornit flăcările, dar şi cât de mare e paguba. Proprietarul va suporta însă singur cheltuielile. Nu are asigurare pentru construcţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Pensiune din Craiova cuprinsă de flăcări violente