Antena Meniu Search
x

Peste 1.500 de angajati au PROTESTAT la Oltchim. Un salariat al combinatului a fost lovit de o masina in timpul mitingului

Peste 1.500 de angajati au protestat, astazi, la Oltchim, nemultumiti de restantele salariale si de faptul ca au fost anuntati ca vor fi disponibilizati inainte ca planul de reorganizare al unitatii sa fie elaborat si aprobat.

Vezi și

Oamenii si-au strigat nemultumirile in strada, au avut vuvuzele si chiar au blocat traficul pe DN 64 Valcea-Dragasani. Printre participantii la protest s-au aflat si 450 de salariati de la Divizia Petrochimica Bradu de langa Pitesti, ce apartine tot combinatului.

La fata locului s-au deplasat jandarmi si politisti, care au deviat circulatia pe rute secundare, in zona fiind instituite trei filtre rutiere pentru dirijarea traficului.

Mai mult decat atat, un angajat de la Oltchim a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni din zona unde protesta, alaturi de ceilalti muncitori ai combinatului, iar soferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei, fiind insa prins de salariati.

Protestul s-a incheiat in jurul orei 13.30, iar angajatii au revenit la locurile de munca, in timp ce cei 450 de salariati ai Diviziei Petrochimice Bradu au plecat spre Pitesti, informeaza Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Peste 1.500 de angajati au PROTESTAT la Oltchim. Un salariat al combinatului a fost lovit de o masina in timpul mitingului