Antena Meniu Search
x

Peste 300 de piese din colecţia lui Corneliu Vadim Tudor au fost vândute la licitaţie

60 de mii de euro. Cu atât au fost cumpărate cele peste 300 de piese din colecţia lui Corneliu Vadim Tudor. Fetele Tribunului nu au fost de faţă la licitaţie şi, cel mai probabil, nici banii nu vor ajunge toţi în conturile lor.

Vezi și

 60 de mii de euro. Cu atât au fost cumpărate cele peste 300 de piese din colecţia lui Corneliu Vadim Tudor. Fetele Tribunului nu au fost de faţă la licitaţie şi, cel mai probabil, nici banii nu vor ajunge toţi în conturile lor. Pentru că Vadim Tudor le-a lăsat celor două fiice ca moştenire nu doar "muzeul" cu obiecte de valoare, ci şi datoriile. Pe care ele sunt obligate de lege să le achite. Cu prioritate.

Stiloul montegrappa din aur, cu preţ fixat la 6500 de euro, nu a atras niciun cumpărător. În schimb, la icoana de argint care i-a aparţinut mareşalului Antonescu s-a ajuns la 2000 de euro, de la 600, preţ de pornire. Nimeni din familia lui Vadim nu a asistat la licitaţia în urma căreia s-au strâns în jur de 60.000 de euro. Bani care ar putea ajunge şi la cei cărora Vadim le-a rămas dator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Peste 300 de piese din colecţia lui Corneliu Vadim Tudor au fost vândute la licitaţie