Antena Meniu Search
x

200 de oameni au fost la un pas de moarte aproape de gara din Dej, după ce trenul în care se aflau a DERAIAT

Peste două sute de oameni, pasageri ai trenului Iaşi-Timişoara, au fost la un pas de moarte, după ce garnitura a deraiat.

Vezi și

Peste două sute de oameni, pasageri ai trenului Iaşi-Timişoara, au fost la un pas de moarte, după ce garnitura a deraiat. La câţiva kilometri de gara din Dej, trenul a sărit de pe şine, iar oamenii au reuşit singuri să se salveze. Nu au primit însă nici scuze şi nici explicaţii prea multe de la CFR.

- Ca un cutremur asa. Vai, dar ce-am intrat in panica. 

- În 28 de ani de activitate, nu s-a întâmplat niciodată. 

Până şi angajaţii CFR sunt şocaţi. Viaţa lor şi a celor peste 200 de pasageri a fost pusă în pericol. Era ora 23 şi 15 minute când trenul a deraiat. Din fericire, garnitura Iaşi-Timişoara abia plecase din gara din Dej şi nu avea viteză mare.

Pe acelaşi subiect

Locomotiva şi vagoanele au sărit de pe şine. Trenul s-a înclinat periculos de mult. După ce au reuşit să iasă din vagoane, şi pasagerii, şi controlorii au căutat un răspuns.

Oamenii s-au întors pe jos în gara din Dej. A urmat un scandal între angajaţii CFR şi călătorii nemulţumiţi. După două ore de aşteptare, oamenii au fost preluaţi de un alt tren care i-a dus până la Cluj Napoca. În cele din urmă, pasagerii au ajuns în Timişoara, cu mai bine de 5 ore de întârziere. 

Este a doua garnitură a CFR care deraiază doar luna aceasta, după ce, la începutul lunii, mai mulţi pasageri au trecut pe lângă moarte după ce trenul a deraiat la Băile Tuşnad. În primele 8 luni ale anului, au fost 16 accidente feroviare pe căile ferate din România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 200 de oameni au fost la un pas de moarte aproape de gara din Dej, după ce trenul în care se aflau a DERAIAT