Antena Meniu Search
x

Fiica ministrului Agriculturii le-a cerut colegilor de serviciu să o ajute cu bani pentru a se distra în Vama Veche

Fiica lui Daea a facut-o de... oaie. Angajată de câteva luni la o companie din subordinea Ministerului Agriculturii, Daniela Daea şi-a şocat colegii.

Vezi și

Fiica lui Daea a facut-o de... oaie. Angajată de câteva luni la o companie din subordinea Ministerului Agriculturii, Daniela Daea şi-a şocat colegii cu un mesaj trimis de pe emailul de serviciu. În care i-a rugat să o ajute cu câte zece lei, să aibă bani pentru Vama Veche. N-a primit banii, dar nici superiorii n-au fost duri şi au sancţionat-o doar cu o mustrare.

Nu doar pasiunea pentru agricultură se transmite din tată în fiică. Ci şi talentul de a provoca reacţii puternice cu fiecare cuvânt rostit. Iar în cazul Danielei Daea, aşchia nu a sărit departe de trunchi. Printr-un singur email a reuşit să-şi uimească colegii de muncă şi să-şi supere şefii de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, companie subordonată Ministerului condus chiar de tatăl ei.

„Hey people, Sâmbătă plec în Vamă, cine vrea să ajute cu 10 lei pentru drum să vină la Biroul de Presă. Relaxarea face munca mai ușoară. Mulțumesc, Dana." La scurt timp după ce s-a angajat, Daniela Daea le-a cerut, practic, colegilor să-i sponsorizeze vacanţa în Vama Veche. Asta deşi tatăl ei susţinea săptămâna trecută că alta e educaţia pe care a dat-o odraslelor. 

Şefii direcţi ai fiicei sale nu au sancţionat-o aspru. A fost o mustrare verbală: "Colega noastră, Dana Florentina Daea, a fost avertizată de şefi privind utilizarea e-mail-ului de serviciu. Adică, i s-a adus la cunoştinţă exact care este politica de utilizare a e-mail-ului."

Şefii tinerei au ţinut, totuşi, să precizeze, că mail-ul a fost unul "amical" şi că nu a apucat să strângă banii. Dar în Vamă tot a ajuns, aşa cum o demonstrează contul de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fiica ministrului Agriculturii le-a cerut colegilor de serviciu să o ajute cu bani pentru a se distra în Vama Veche