Antena Meniu Search
x

Peşte vechi, mici stricaţi sau brânză mucegăită. Asta au găsit inspectorii OPC pe litoral

Mare atenţie ce şi unde mancaţi pe litoral. Pentru profit maxim, comercianţii pun în farfuriile turiştilor adevărate otrăvuri.

Vezi și

 Mare atenţie ce şi unde mancaţi pe litoral. Pentru profit maxim, comercianţii pun în farfuriile turiştilor adevărate otrăvuri. Carne tocată mucegăită, muştar expirat, brânză stricată. Mâncarea turiştilor era preparată într-o mizerie care i-a îngrozit până şi pe inspectorii de la Protecţia Consumatorilor.

Aşa arătau produsele care ajungeau pe mesele turiştilor de pe litoral. Peşte congelat vechi, chifteluţe mucegăite, brânză stricată şi sosuri îndoite cu apă. Pentru toate aceste otrăvuri turiştii plăteau bani grei. Mai mult, în bucătărie era o mizerie de nedescris. Mâncarea era gătită în oale ruginite şi lăsată neacoperită pe aragazele pline de resturi de mâncare.

Dar pe administrator nu l-a găsit nimeni. I s-ar fi făcut rău când a auzit că inspectorii ANPC i-au luat la puricat bucătăria. Nu şi-a făcut apariţia nici după ce inspectorii au decis să-l amendeze cu 50 de mii de lei şi să-i închidă terasa.

Într-un alt restaurant, inspectorii au găsit produse expirate, deşi marfa era cumpărată chiar în acea zi. Cei mai afectaţi de inspecţiile ANPC au fost chiar turiştii. Au avut ocazia să vadă ce mâncau, de fapt, în fiecare zi de vacanţă. Iar consumarea unor astfel de alimente este ca un joc de ruletă. Medicii atrag atenţia că pot provoca toxiinfecţii alimentare grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Peşte vechi, mici stricaţi sau brânză mucegăită. Asta au găsit inspectorii OPC pe litoral