Antena Meniu Search
x

Petrecere fără reguli, amendă derizorie în Cluj-Napoca

La Cluj-Napoca nu e bine, din punct de vedere al noilor infectări cu COVID-19! Cu toate acestea, în weekend, a avut loc o petrecere cu sute de persoane la Cluj Arena. Cheful care se desfăşura în spaţiu închis a fost spart de poliţişti.

de Redactia Observator

la 06.10.2020, 11:23

Vezi și
  • Participanţii aveau voie în interior doar cât să meargă la bar sau la toaletă.
  • Distracţia s-a mutat însă în interior, unde nu s-a mai ţinut cont de nicio regulă.

320 de tineri au dansat sâmbătă noapte, în salonul VIP al Stadionului Cluj Arena. Şi nici vorbă de distanţare fizică socială sau de măşti de protecţie. Distracţia s-a terminat brusc, în jurul orei 1.00, odată cu apariţia poliţiştilor.

Beatrice Milonean - purtător de cuvânt IPJ Cluj: Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu o sancţiune de 1000 de lei.

O sumă ridicolă, în condiţiile în care organizatorul a câştigat minimum 16 mii de lei din vânzarea biletelor la petrecere. Teoretic, petrecerea ar fi trebuit să aibă loc pe terasă.

Participanţii aveau voie în interior doar cât să meargă la bar sau la toaletă. Cum însă a fost frig, distracţia s-a mutat în interior, unde nu s-a mai ţinut cont de nicio regulă.

Organizator: Nu vreau să declarăm absolut nimic

Consiliul Judeţean, în a cărui subordine intră Cluj Arena, pasează toată responsabilitatea organizatorului, care ar putea răspunde pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Valentin Jucan - purtător de cuvânt Consiliul Judeţean: Prin contract organizattorii şi-au asumat că vor respecta regulile, fapt care nu s-a întâmplat

În ultimele zile în judeţul Cluj, s-a înregistrat o explozie a infectărilor cu coronavirus. La ora actuală, în spitalele COVID mai sunt doar trei locuri libere şi o mulţime de pacienţi puşi pe listele de aşteptare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Petrecere fără reguli, amendă derizorie în Cluj-Napoca