Antena Meniu Search
x

Peste 400 de mămici și-au făcut un Revelion al lor, la Timișoara

Revelionul a fost sărbătorit seara trecută la Timişoara! Da, aţi auzit bine! Revelionul! Dar de data aceasta mămicile au fost cele care au ieşit să petreacă. Departe de agitaţia copiilor, peste patru sute de mame s-au distrat până la răsăritul soarelui. Grijile lor au fost preluate, pentru o seară, de. tătici sau bunici.

de Redactia Observator

la 02.02.2020, 12:12

Vezi și

Revelionul a fost sărbătorit seara trecută la Timişoara! Da, aţi auzit bine! Revelionul! Dar de data aceasta mămicile au fost cele care au ieşit să petreacă. Departe de agitaţia copiilor, peste patru sute de mame s-au distrat până la răsăritul soarelui. Grijile lor au fost preluate, pentru o seară, de tătici sau bunici.

Atent îndrumată de Sivlia şi Ambra, fetiţele ei, Mihaela se pregăteşte pentru cea mai tare petrecere din an.

În această seară, doamnele dansează departe de grjile legate de copii, iar domnii găsesc activităţi cât mai interesante pentru ca cei mici să nu simtă lipsa mamei.

Într-un restaurant din Timişoara, peste 400 de mămici s-au bucurat de petrecerea inedită. Totul s-a organizat pe un grup de Facebook, din care fac parte peste 27 de mii de femei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Distracţia s-a terminat la răsăritul soarelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Peste 400 de mămici și-au făcut un Revelion al lor, la Timișoara