Antena Meniu Search
x

Un șofer din Tulcea a ucis un pieton şi a fugit de la locul accidentului. Victima a fost spulberată, la propriu

Un şofer din Tulcea a spulberat cu maşina un pieton dar, în loc să oprească să-l ajute, a fugit de la locul accidentului!

Vezi și

A spulberat cu maşina un pieton dar, în loc să oprească să-l ajute, a fugit de la locul accidentului! Însă, după trei ore de căutări, poliţiştii din Tulcea au dat de urma şoferului fugar care era şi băut bine.

Accidentul s-a petrecut chiar în faţa Postului de Poliţie din comuna Somova. Bărbatul de 63 de ani muncea cu ziua în sat. Mergea spre casă, aseară, şi a vrut să traverseze şoseaua. Nu a mai apucat. L-a lovit în plin o maşină care avea viteză. 

Omul s-a prăbuşit pe şosea fără suflare. S-a lovit puternic la cap, iar leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. 

Gabi Simionov, SAJ Tulcea: "O victimă, care se pare că a fost un pieton, găsit decedat, cu traumatism craniocerebral sever, cu fracturi ale membrelor."

Pe şofer, însă, nimic nu l-a oprit. A demarat în trombă şi a fugit de la locul accidentului. 

Aurel Lefterache, IPJ Tulcea: "Conducătorul auto a părăsit locul accidentului şi în prezent toate eforturile sunt canalizate pentru identificarea acestuia şi a autoturismului implicat în accident. Toate indiciile găsite la faţa locului vor fi ridicate, analizate şi sperăm să identificăm acest autoturism."

Iar după mai bine de trei ore de căutări, poliţiştii au dat de urma fugarului. Şoferul în vârstă de 34 de ani era şi băut bine.

Aurel Lefterache, IPJ Tulcea: "Au fost identificate suficiente probe şi elemente care au condus la identificarea autoturismului implicat în accident şi implicit a conducătorului auto."

Individul a fost ridicat de poliţişti de acasă şi dus la post pentru audieri. Acum este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un șofer din Tulcea a ucis un pieton şi a fugit de la locul accidentului. Victima a fost spulberată, la propriu