Antena Meniu Search
x

Plaja, in functie de buget

Spune-mi unde faci plaja ca sa-ti spun cati bani ai in buzunare. Regula se aplica perfect pe litoralul romanesc. De la sud la nord, preturile cresc cu fiecare fasie de nisip

Vezi și

In sudul statiunii Mamaia plaja se face la cearsaf, iar turistii vin cu mancarea in geanta ca la picnic. Mai mult, pentru ca nu au bani pentru sezlong, si-au adus scaunele de acasa. Consumul se reduce la racoritoare. Cumpara din cand in cand cate o bere rece sau cate o inghetata. Cu cat inaintezi spre centrul statiunii atmosfera se schimba. Domnisoarele stau sa le arda soarele pe sezlong. 20 de lei costa confortul., iar cu masa la restaurant si bautura la discretie o zi de plaja poate ajunge si la 200 de lei.

Dupa plaja distractia continua in club. Acesti tineri au venit din Satu Mare, iar pana la ora 15:00 au cheltuit deja 500 de lei. Iar ziua este lunga. Pana la rasarit vor mai scoate din portofel cateva mii de lei.

Cu bani putini sau multi, un lucru ii uneste pe toti. Dupa vacanta pe litoral turistii se intorc acasa cu buzunarele goale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Plaja, in functie de buget