Antena Meniu Search
x

Platforma pentru depistarea autismului

Părinţii care vor să afle dacă cei mici suferă de o tulburare din spectrul autist au la dispoziţie acum o pagină specială de internet. Este vorba despre o platformă care îi ajută pe părinţi, dar şi pe medicii de familie, să verifice, prin completarea unui chestionar, dacă copiii au sau nu probleme.

la 26.11.2015, 08:23
Vezi și

 Părinţii care vor să afle dacă cei mici suferă de o tulburare din spectrul autist au la dispoziţie acum o pagină specială de internet.

Este vorba despre o platformă care îi ajută pe părinţi, dar şi pe medicii de familie, să verifice, prin completarea unui chestionar, dacă copiii au sau nu probleme.

Chestionarul poate fi completat sub protectia anonimatului.

Prin proiectul Search TSA, Fundaţia Vodafone România şi Asociaţia Autism Baia Mare pun la dispoziţie şi o linie telefonică, gratuită, pentru familiile care se confruntă cu această problemă.

Proiectul se desfăşoară sub umbrela Mobile for Good, iar susţinerea financiară din partea Fundaţiei Vodafone România este de peste 45.000 de euro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Platforma pentru depistarea autismului

Breaking News

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care...

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care ar fi implicat și Qatarul