Antena Meniu Search
x

Ploile au inundat orase intregi din sudul Romaniei

Ploile au inecat sudul Romaniei! In cateva minute, a plouat cat pentru o zi intreaga. Iar apele au acoperit tot. In Tulcea si in Cernavoda, strazile s-au transformat in canale navigabile

Vezi și

In Tulcea si in Cernavoda, strazile s-au transformat in canale navigabile. De frica puhoaielor, soferii prinsi in inima urgiei, s-au urcat pe masini. Raurile involburate si-au croit drum printre blocuri si case. Iar oamenii n-au stiut pe unde sa se mai ascunda. In Cernavoda, au cazut cantitati record de apa: 98 de litri pe metrul patrat.

Prinse in inima furtunii, si in mijlocul torentilor, masinile s-au transformat in barci. S-au mai plimbat dintr-un loc in altul, doar purtate de suvoaie.

Vremea a fost capricioasa in luna iunie. Ploi si temperaturi care ba au crescut, ba au scazut brusc. Azi, a fost o zi ca de toamna in mai toata tara.La malul marii au fost azi putin peste 18 grade celsius, iar in capitala doar 16. Cu 10 grade mai putin decat e normal in aceasta perioada. A fost cea mai ploioasa luna iunie din ultimii ani, confirma si meteorologii. In trei saptamani din patru, am scos umbrela.

Cele mai mari cantitati inregistrate in Moldova, urmate de Transilvania, Maramures. Dar, de maine intram oficial in luna lui Cuptor si scapam de ploi. Se intoarce canicula.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ploile au inundat orase intregi din sudul Romaniei