Antena Meniu Search
x

Distracție la înălțime în Poiana Brașov. Turiştii dornici de senzaţii tari zboară cu parapantele

Nicio zi de plictiseală în Poiana Braşov. Turiştii au mereu ceva de făcut aici. Dacă nu e schi, e săniuş. Dacă nu e săniuş, sunt parapante. Turiştii dornici de senzaţii tari profită de vremea frumoasă şi zboară cu parapantele colorate care şi-au făcut apariţia în Poiană.

de Redactia Observator

la 08.01.2020, 17:19

Vezi și

Nicio zi de plictiseală în Poiana Braşov. Turiştii au mereu ceva de făcut aici. Dacă nu e schi, e săniuş. Dacă nu e săniuş, sunt parapante. Turiştii dornici de senzaţii tari profită de vremea frumoasă şi zboară cu parapantele colorate care şi-au făcut apariţia în Poiană. Iar dacă nu simt nevoia de un plus de adrenalină, pot juca biliard sau bowling.

De câteva zile, cerul stațiunii de colorat. Parapantele fac un adevărat spectacol pe cer, iar cei mai încântați sunt turiștii care vor să trăiască o experiență nouă și să-şi pună sângele în mişcare la altitudine.

Temperatura de afară, dar și curenții de aer asigură un zbor perfect cu parapanta, astfel că foarte mulți instructori au ajuns în Poiana Brașov pentru a-i bucura pe turiști.

Cei care preferă sporturile mai liniștite au la dispoziție Centrul de Agrement din stațiune. Aici se pot încălzi și se pot relaxa după oboseala acumulată pe pârtie.

O alternativă foarte bună la distracţia de afară este şi centrul de agrement din Poiana Braşov. Turiştii care ajung aici au la dispoziţie mese de ping-pong, de biliard, dar şi pistă profesională de bowling.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru o oră de biliard turiștii trebuie să plătească 20 de RON iar pentru una de bowling aceștia achită 10 RON de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Distracție la înălțime în Poiana Brașov. Turiştii dornici de senzaţii tari zboară cu parapantele