Antena Meniu Search
x

Polițiștii s-au întors în această dimineaţă la locul accidentului în care a murit Dan Condrea

Poliţiştii s-au întors, luni dimineaţă, la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Vezi și

Poliţiştii s-au întors, luni dimineaţă, la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Polițiștii au deschis, duminică, dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Ancheta a fost preluată de procurori, care vor decide dacă încep urmărirea penală in rem, cel mai probabil în cursul zilei de luni.

Parchetul General va prelua, luni dimineață, ancheta privind accidentul rutier în care și-ar fi pierdut viața Dan Condrea.

Un procuror de la Parchetul Buftea a efectuat, duminică seara, cercetarea la faţa locului, iar anchetatorii au ridicat probe. Dosarul va fi preluat de procurorul care investighează şi cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, în care Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare, informează Agerpres, care citează oficiali ai Poliţiei Ilfov.

Maşina în care s-ar fi aflat Condrea mergea cu o viteză de aproximativ 150 de kilometri pe oră, potrivit unei declaraţii făcute de un martor la faţa locului.

Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, a declarat că accidentul s-a produs pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, iar pe şosea oamenii legii nu au găsit urme de frânare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Polițiștii s-au întors în această dimineaţă la locul accidentului în care a murit Dan Condrea