Antena Meniu Search
x

Politia Rutiera a dat zeci de amenzi soferilor vitezomani spre litoral

Soferii nerabdatori sa vada marea au intrat in bugetul de vacanta inca de pe Autostrada Soarelui. 11 dintre ei au fost amendati in decurs de cateva ore

Vezi și

Tanara nu era atenta la vitezometru cand a trecut pe langa aparatul radar. Cu ochelarii de soare pe ochi, a inceput sa viseze plaja inainte sa ajunga in Constanta. Nu a fost singura. Un tanar foarte grabit sa ajunga in Vama Veche n-a avut timp de pierdut cu explicatii.

Politistii au inceput sa traga masinile pe dreapta inca de la primele ore. Niciun sofer depistat de radar nu a fost iertat.

La un moment, dat, agentii au avut parte si de putina actiune. “Era un cetatean strain care nu a inteles semnalul si si-a continuat deplasarea. Evident ca a fost prins in scurt timp si sanctionat”, a explicat Inspector-Principal Ion Ilinca, Biroul de Politie Autostrazi.

“Pana la aceasta ora, dat fiind faptul ca traficul a fost unul aglomerat, nu au apasat prea tare pedala de acceleratie, inregistrandu-se, pana la aceasta ora, doar 11 cazuri", a declarat reprezentantul politiei.

Politistii le recomanda celor care circula pe Autostrada Soarelui sa poarte certurile de siguranta si sa conduca prudent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Politia Rutiera a dat zeci de amenzi soferilor vitezomani spre litoral