Antena Meniu Search
x

Poliţist de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Galați, bătut de doi indivizi în faţa unei agenţii de pariuri. Agresorii au fost prinşi

Un poliţist de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Galați a fost bătut de doi indivizi în faţa unei agenţii de pariuri, vineri seara.

de Monica Palade

la 20.02.2021, 11:00

Poliţist de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Galați, bătut de doi indivizi în faţa unei agenţii de pariuri. Agresorii au fost prinşi

Agentul se afla în timpul liber şi a intrat în agenţie din Cartierul Dunărea pentru a depune un bilet. Atunci au intrat şi cei doi indivizi, care au agresat-o verbal pe operatoare. 

Poliţistul a intervenit în scandal, iar bărbaţii au plecat. Nu prea departe, însă. L-au aşteptat pe ofiţer afară. Unul dintre aceștia a scos un cuțit și polițistul a încercat să îl imobilizeze, moment în care a fost atacat de celălalt individ.

Agresorii au fost prinşi

După ce a fost trântit la pământ pe ofițer, cei doi agresori au fugit cu o mașină. Poliția i-a identificat pe atacatorii, iar mai târziu aceştia au fost prinşi şi duşi la secţie pentru audieri.

Unul dintre bărbaţi are 23 de ani, iar celălalt 31. În caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și a fost sesizat Parchetul. 

"Incidentul s-a petrecut după-amiază în faţa unei agenţii de pariuri sportive din municipiul Galaţi, colegul meu care era în timpul liber ar fi intervenit după ce un bărbat ar fi adresat injurii operatoarei de la casa de marcat, ar fi ieşit cu el afară pentru a discuta, iar în urma lui, la scurt timp, a ieşit un alt bărbat care l-ar fi lovit cu pumnul în zona capului.

După incident, cei doi au fugit cu un autoturism. Poliţitii care au ajuns la faţa locului imediat după apelul la 112 i-au identificat pe cei doi, un bărbat de 22 de ani şi unul de 30 de ani, ambii din municipiul Galaţi.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi după consultatea procurorului de la Parchetul pe lângă Judecătoria Galaţi a fost întocmită încadrarea juridică a faptei în lovire sau alte violenţe, continuând cercetările pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs fapta. Cele două persoane au fost prinse şi audiate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Gabriela Costin.

Ştirea realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Obsevator Galaţi, Adrian Obreja.

Citeşte şi: Poliţişti luaţi pe capotă de o şoferiţă, în timp ce dirijau traficul la ieşirea din Galaţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Poliţist de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Galați, bătut de doi indivizi în faţa unei agenţii de pariuri. Agresorii au fost prinşi