Antena Meniu Search
x

Poliţist local din Bistriţa adormit la volan, cu motorul pornit, în timpul serviciului (video)

Un poliţist local din Bistriţa adormit la volan, cu motorul pornit, în timpul serviciului a fost filmat, iar imaginile au fost publicate în online.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.01.2020, 18:15

Poliţist local, doarme în maşină
Poliţist local din Bistriţa adormit la volan, cu motorul pornit, în timpul serviciului (video) - Captură video

Un poliţist local din Bistriţa adormit la volan, cu motorul pornit, în timpul serviciului a fost filmat, iar imaginile au fost publicate în online.

Un polițist local a fost filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu! Acesta se afla în patrulare, în zona Pietonalului din municipiu! Mașina cu numărul de înmatriculare BN 03 PLB avea motoru pornit!

În mod normal, în acțiunile de patrulare participă 2 agenți ai Poliției Locale și cel mai probabil colegul celui surprins era plecat de la maşină. Agentul ar fi ațipit în timpul serviciului vineri seara, în jurul orelor 00.00, scrie Ziar de Bistriţa.

După cum se vede pe filmare, la un moment dat, polițistul local tresare ușor și se uită înspre camera video.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mustrare scrisă ar fi cea mai grea pedeapsă care i s-ar aplica agentul surprins în filmare, dacă acest caz va fi analizat de o comisie de disciplină. La a doua abatere disciplinară se poate reține 10% din salariu și abia după abateri repetate, un polițist local poate fi dat afară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Poliţist local din Bistriţa adormit la volan, cu motorul pornit, în timpul serviciului (video)