Antena Meniu Search
x

Melania Renghea povesteste cosmarul prin care trece dupa ce si-a injunghiat seful

O trauma cat o viata, o familie distrusa si doi copii care nu stiu de ce mama si tata plang si nu mai locuiesc impreuna. Este realitatea pe care Madalina Renghea, politista din Dolj care-si acuza sefii de viol, este obligata sa o priveasca in fata in fiecare zi.

Vezi și

Proaspata mamica, in prag de divort, spune, intr-un interviu pentru Observator, ca e decisa sa lupte pentru dreptate.

„Eu am fost amenintata cu pistol, am fost amenintata ca ma omoara. Am fost lovita cu pumnii in cap, am fost obligata sa stau in genunchi", spune fosta politista.

Este cosmarul care i-a schimbat pentru totdeauna viata Melaniei Renghea. Ori de cate ori inchide ochii revede ororile la care spune ca au suspus-o superiorii ei: “Constrangere fizica, morala, loviri, batjocura, tot ce se poate mai rau, tot ce-si pote inchipui ceva mai rau pe lumea asta, asta mi s-a intamplat mie. Am trecut prin clipe groaznice".

Iar acum e mai greu ca niciodata. Are un copil de doua saptamani pe care trebuie sa-l ingrijeasca. Pe umerii ei apasa povara anchetei in care este implicata. Pare ca toata lumea din jur, inclusiv familia, dezerteaza si abandoneaza lupta.

Acum cateva zile, avocata politistei a iesit din dosar, asa ca nu mai are aparator. Spune ca toti avoctii din Dolj se tem sa ia cazul. In plus, tensiunile din familie i-au facut pe Melania si sotul ei sa decida ca e mai bine sa divorteze: “Am cedat psihic. Amandoi am cedat. Nu putem sa crestem copiii in stresul asta. Fata-i mai mare, sufera, plange, vede ca in casa e stress”.

In decembrie, fosta politista a cedat psihic si l-a injunghiat pe fostul ei sef, comisarul Gheorghe Barbu, despre care sustine ca ar fi incercat din nou sa o violeze.

In urma anchetei, au iesit la iveala aspecte zguduitoare. Melania Renghea a facut plangere impotriva mai multor angajati ai MAI, dar si procurori pe care ii acuza ca au supus-o la perversiuni sexuale repetate si ar fi amenintat-o cu moartea ca sa nu spuna nimic. In total, sunt vizati trei comisari, cinci politisti si patru procurori care au sustinut vehement ca nu sunt vinovati.

Melania Renghea vrea sa fie puternica si sa mearga mai departe. Desi in acest moment vede viata in negru, isi doreste ca adevarul sa iasa la lumina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Melania Renghea povesteste cosmarul prin care trece dupa ce si-a injunghiat seful