Antena Meniu Search
x

Bătrână jefuită de tot ce avea, salvată de gestul fantastic al unor polițiști din Satu Mare

Polițiștii i-au dat bani unei bătrâne din Carei, care fusese jefuită în casă de tot ce avea și i-au cumpărat și telefon mobil, ca să țină legătura cu ea.

de Redactia Observator

la 29.05.2020, 18:08

- Profimedia
  • Impresionați de drama femeii, polițiștii au ajutat-o
  • I-au dat bani, i-au cumpărat și telefon mobil

Întrucât femeia a rămas fără nici un ban până la primirea pensiei, care venea aproximativ peste 2 săptămâni și întrucât nu avea aparținători care să o ajute, polițiștii s-au mobilizat și au strâns o sumă de bani, pe care i-au dat-o acesteia pentru a-și putea cumpăra cele necesare traiului zilnic.

De asemenea, întrucât hoțul i-a furat femeii și telefonul mobil, polițiștii i-au cumpărat acesteia și un telefon mobil pentru a putea ține legătura cu ea.

Potrivit polițiștilor, un bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate, prin întrebuințarea de violențe a sustras din locuința acesteia o sumă de bani și mai multe bunuri, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 3 600 de lei. Bărbatul a fost identificat ulterior, iar în prezent se află în stare de reținere în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bătrână jefuită de tot ce avea, salvată de gestul fantastic al unor polițiști din Satu Mare