Antena Meniu Search
x

Video Polițiștii s-au îmbrâncit cu jandarmii, în faţa Palatului Cotroceni. Protestul s-a lăsat cu amenzi de 10.000 de lei

Protest cu scandal şi fumigene astăzi în faţa Palatului Cotroceni. Zeci de agenţi de poliție au protestat şi au cerut demisia Guvernului, însă până la final s-au îmbrâncit cu jandarmii.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 24.02.2021, 20:37

Vezi și
  • Polițiștii au protestat împotriva înghețării salariilor și a sporurilor.
  • În final, au fost emise amenzi în valoare totală de 10 mii de lei.

Zeci de polițiști au protestat împotriva înghețării salariilor și a sporurilor. Nu a fost fără incidente, chiar dacă cei care îi păzeau erau chiar colegii lor jandarmi.

A fost scandal, s-au îmbrâncit, ba chiar la un moment dat sindicaliștii din Poliție au acuzat că Jandarmeria a avut ordin să-i bruscheze.

Jandarmii au dat amenzi de 10.000 de lei polițiștilor

S-a lăsat cu amenzi în valoare totală de 10 mii de lei pentru că, spune Jandarmeria, polițiștii au depășit perimetrul în care aveau voie să protesteze. Ba chiar la un moment dat, unii dintre ei ar fi instigat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, jandarmii au anunțat că au existat la protest inclusiv articole pirotehnice, însă polițiștii au spus că au folosit doar fumigene.

”Au fost identificate patru persoane care au folosit materiale pirotehnice, atât în perimetrul destinat adunărilor publice, cât şi în afara acestuia, îngreunând vizibilitatea participanţilor la trafic, drept pentru care jandarmii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au întocmit acte de constatare în vederea sesizării organelor competente, existând suspiciunea rezonabilă de săvârşite a infracţiunii de folosire fără drept a articolelor pirotehnice”, a anunțat Jandarmeria într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Polițiștii s-au îmbrâncit cu jandarmii, în faţa Palatului Cotroceni. Protestul s-a lăsat cu amenzi de 10.000 de lei