Antena Meniu Search
x

Pompierii din judeţul Prahova încearcă să dea de urma unui bărbat de 45 de ani, care ar fi căzut într-un pârâu

Prima zi de Paşte a adus teamă şi îngrijorare în sânul unei familii din judeţul Prahova. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a pierit în apele pârâului Bucovel, sub ochii fiului lui de 8 ani.

Vezi și

 Cei doi se plimbau pe malul din apropierea casei când omul ar fi alunecat pe pietrişul ud şi ar fi căzut în apă. Un militar care se afla în zonă a văzut întreaga scenă şi a dat alarma. Pompierii l-au căutat ore întregi, dar fără succes.

Zeci de pompieri, paramedici şi localnici au luat la pas albia pârâului. Exista pericolul ca ei înşişi să cadă în apa învolburată, aşa că salvatorii s-au organizat în echipe de câte doi sau trei oameni.

În timp ce unii scormoneau în apă, ceilalţi îi susţineau cu o sfoară sau pur şi simplu de vestă, ca să se asigure că nu vor aluneca în apă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi băut, apoi ar fi ieşit să se plimbe împreună cu fiul lui de 8 ani. La un moment dat, ar fi alunecat în apă şi nu s-a mai putut trage la mal. Un militar care se afla în zonă a văzut întreaga scenă şi a dat alarma.

Rudele bărbatului se aşteaptă, însă, la ce-i mai rău. Pompierii vor relua căutările în această dimineaţă şi dacă apele pârâului nu vor mai fi la fel de agitate şi repezi, vor interveni şi cu o barcă pneumatică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pompierii din judeţul Prahova încearcă să dea de urma unui bărbat de 45 de ani, care ar fi căzut într-un pârâu