Antena Meniu Search
x

Video Porcul Marcel l-a depășit pe Jardel și a devenit cel mai mare din România. Joi însă, proprietarii l-au sacrificat

Un oltean a ținut să bată orice record și a făcut în așa fel încât să aibă în ograda sa cel mai mare porc. Nu doar din Oltenia, ci din întreaga țară. Zis și făcut! Dobre Ștefan a crescut un porc, care a ajuns să aibă, până joi, 22 decembrie, peste 700 de kilograme. I-a pus numele Marcel și l-a crescut așa cum a știut el mai bine. Porcul avea doi ani și a mâncat de-a lungul vieții lui nu doar porumb și tărâțe, ci și mâncare obișnuită. Ștefan a vrut să se asigure că are cel mai mare porc, așa că l-a măsurat cu veterinarii: au calculat că are nici mai mult, nici mai puțin de 714 kg. După ce recordul a fost ”omologat” însă, Marcel a fost sacrificat.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 14:49

Vezi și

Familia spune că nu se aștepta ca Marcel să ia atât de mult în greutate. Animalul este o încrucișare între porcul alb și Landrace. Mulți au fost cei care s-au mirat de greutatea lui Marcel. Porcul a fost sacrificat, cu trei zile înainte de Crăciun. Toți cei șapte membri ai familiei, părinți, bunici și copii, s-au strâns pentru a asista la moment.

Marcel l-a detronat pe Jardel

Ștefan l-a crescut pe Marcel la propria fermă, cu mâncare de la el din gospodărie. Tocmai din acest motiv, animalul ar fi crescut atât de mare: că a mâncat bio! S-au întrecut între ei cu glume, cum ar fi: fiecare are câte 100 de kg de carne de mâncat. Marcel a fost sacrificat, joi, cu trei zile înainte de Crăciun. Este cel mai mare porc și l-a depășit pe Jardel, care are 600 kg și pe care proprietarul anunță că nu are de gând să îl taie.

Suntem o familie numeroasă, este suficient acest porc. Nu l-am crescut cu greu, l-am crescut la ferma mea, undeva la țară. Îl știam toți că este mare, dar nu ne așteptam să crească la greutatea asta. Marcel este mult mai mare decât Jardel. L-am detronat. Nu cred că are cineva un alt porc mai mare decât Marcel. Cel puțin în Dolj”, a spus Ștefan, pentru Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Porcul Marcel l-a depășit pe Jardel și a devenit cel mai mare din România. Joi însă, proprietarii l-au sacrificat