Antena Meniu Search
x

Video Românul cu porcul de 600 de kilograme nici nu se gândește să îl sacrifice de Crăciun. "Este o bucată din mine"

Cel mai mare porc din România e vedeta unei ferme din Prahova. Îl cheamă Jardel, după numele unui celebru fotbalist brazilian, şi a ajuns să cântărească în doi ani, 600 de kilograme. Proprietarul lui nu vrea să-l sacrifice, dar nu exclude varianta să-l vândă. A pus însă pe capul lui un preţ care să-i descurajeze pe cumpărători: 20 de mii de lei.

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 21:12

Vezi și

Pentru că avea o talie sportivă, când a ajuns la ferma din Prahova, porcul a fost botezat Jardel, după cunoscutul fotbalist brazilian. Propriteraul nici nu bănuia că porcul se va îngrăşa văzând cu ochii. În doi ani a ajuns să măsoare 2 metri lungime şi 600 de kilograme.

Dan Praf: Am hotărât să-l cresc atâta timp cât e sănătos și să văd ce rezultate voi avea, și cât de mare se va face

Stăpânul lui Jardel vine în fiecare dimineaţă la țarcul animalului cu o galeată de aproximativ 4 kg cu mălai furajer, este rația lui zilnică pe care însă nu întotdeauna o consumă, în plus cură cu ouă pentru întărirea oaselor.

Porcul Jardel, vedetă pe internet

Proprietarul fermei Dan Praf l-a transformat pe Jardel într un personaj viral, pune constant filme cu el pe reţelele sociale. Nici nu se gândeşte să l sacrifice pentru că toată famiia s a ataşat de el.

Dan Praf: Nu intenţionez să îl tai, intenţionez să îl ţin atâta timp cât îl ţin picioarele. Este o bucată din mine şi voi fi nevoit să sacrific un alt porc

De animalul cu măsuri impresionante s-a atașat deja toată familia.

Soţia: E un porc blând, mâncăcios şi să ne fie sănătos, ne-am atașat mult de el, îl hrănim cu drag, îl creștem cu drag, nici nu mă așteptam să atingă greutățile astea impresionante

Vecin: L-am văzut, nu ar fi primul, a mai avut unul, parcă Gimbirica îl chema. Sper să nu-l sacrifice acum de Crăciun și să mai traiască un an, să stabilească un record mondial

Întrebat dacă ar vinde porcul proprietarul aruncă un preţ care să-i ţină la distanţă pe cumpărători: 20.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Românul cu porcul de 600 de kilograme nici nu se gândește să îl sacrifice de Crăciun. "Este o bucată din mine"