Antena Meniu Search
x

Imagini ŞOCANTE! Povestea TRAGICĂ a fetiţei cu două capete

Imaginile vă pot afecta emoţional! Venirea pe lume a unui copil trebuie să fie cel mai fericit moment. Totuşi, o femeie a avut parte de şocul vieţii ei când a născut o fetiţă cu două capete.

 Venirea pe lume a unui copil trebuie să fie cel mai fericit moment. Totuşi, o femeie a avut parte de şocul vieţii ei când a născut o fetiţă cu două capete.

Este vorba despre Manar Maged o fetiţă care a îngrozit lumea medicală. Ea s-a născut în Cairo, Egipt în 2004 cu două capete. Al doilea cap era al unui geamăn siamez care, deşi nu avea corp, clipea din când în când şi făcea tot felul de grimase ca şi cum ar zâmbi, s-ar încrunta, iar uneori chiar şi plângea. Oamenii au fost îngroziţi şi au catalogat naşterea ca pe un semn rău. “E DIAVOLUL în persoană”, au spus unii localnici.

Medicii au fost nevopiţi să o opereze pe micuţă pentru că rămăşiţele surorii siameze îi puneau viaţa în pericol. Cu toate că operaţia a fost un success, Manar a murit la scurt timp după ce a împlinit vârsta de un an. O infecţie la creier, care s-a dezvoltat în urma complicatei proceduri la care a fost supusă, i-a fost fatală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Imagini ŞOCANTE! Povestea TRAGICĂ a fetiţei cu două capete