Antena Meniu Search
x

Video Pregătirile pentru Revelion sunt în toi. Ce este la modă pentru petrecerea de Anul Nou

Dacă Revelionul trecut petrecerile în restaurante şi cluburi au fost interzise, anul acesta e liber la distracţie până dimineaţă. Patronii localurilor au pregătit meniul, au comandat băutura şi au ales muzica. Preţurile sunt mai mari decât acum doi ani, dar cine se mai uită la bani când e rost de dansat până dimineaţă cu prietenii.

de Redactia Observator

la 27.12.2021, 20:53

Vezi și

După atâtea restricții, în această sală de evenimente se fac pregătiri pentru o petrecerere care va găzdui peste 450 de oameni, adică jumătate din capacitate. În doar 10 zile, Revelionul a devenit "sold out".

Daniel Flonta – manager complex de evenimente: Sperăm să ţinem oamenii pe ringul de dans toată noaptea. Am pregătit un program special, un meniu cu 4 feluri de mancare , avem un pachet de bautura all inclusive si avem deschise doua baruri in noapte de Revelion

Iulia Pop – reporter Observator: Accesul in sala de evenimente se va face doar în baza unui certificat verde, a unui test PCR sau test antigen. Organizatorii dau asigurări că în cazul în care autoritățile impun anularea petrecerii, contravaloarea biletelor se va returna complet.

390 de lei au plătit cei care vor să se simtă bine aici în noaptea dintre ani, cu 50 de lei mai mult fata de anii trecuti. Și acest restaurant din centrul Timișoarei, deschis în pandemie, organizează Revelionul. Costă 500 de lei de persoană, bani în care este inclus şi fotograful. 

Pe acelaşi subiect

Silviana Barna - manager restaurant: Îi asteptam pe toti cei care doresc sa petreaca alaturi de noi. Locurile sunt limitate, pt ca tre sa functionam, conform restrictiilor cu 50% din capacitate si le sugeram sa se grabeasca pt ca nu mai sunt locuri disponibile.

Petrecerea de sfârşit de an se anunţă una grandioasă

După alegerea localului, doamnele dau de altă dilemă: garderoba. 

Iulia Pop – reporter Observator: Petrecerea de Revelion este pretextul perfect sa iesim din bocanci, şi să purtăm o pereche de pantofi eleganţi şi confortabili ca să putem dansa toata noapte. După atâtea restricţii este momentul să îmbrăcăm piese elegante şi sofisticate care ne scot din anonimat.

Adriana – designer: După o perioadă de stat în papuci lejeri, clientele au ales roşu pentru noaptea dintre ani pentru că poartă noroc. Totodată, au optat pentru varianta de glitter, pe argintiu sau auriu ,iar pentru o ţinută simplă sus, putem alege varianta cu cristale. Cred că ne putem axa pe un buget de la 500 de lei pana la 800 de lei.

Bijuteriile sunt obligatorii, pentru că mizăm pe strălucire.

Iulia – manager magazin: Am foarte multe cliente care indrăznesc, bijuterii mai masive şi mai mari, care ies foarte tare în evidenţă şi cărora le place să strălucească în noaptea de Revelion. Avem accesoriile penru cap, mai deosebite,...dacă alegi aşa ceva se recomandă o pereche de cercei mai mici, o variantă de aici.

Cei care preferă să petreacă noaptea dintre ani la munte au oferte pe măsura fiecărui buzunar.

Claudiu Loghin reporter Observator: Am luat drept exemplu un pachet cu 4 nopţi de cazare în regim de demipensiune, de revelion în staţiunea Poiana Braşov. Ei bine, într-un hotel de 4 stele, preţul pachetului este echivalentul a 875 de euro, în timp ce într-un hotel cu 5 stele, preţul pachetului este echivalentul a 1.200 de euro.

Gabriel Roşca, manager hotel: Avem patru nopţi de cazare cu demipensiune, cu seară festivă de revelion, seară festivă românească pe data de 1, cu brunch, avem un spectacol extraordinar.

În Poiana Braşov, gradul de ocupare este de 90%, iar turiştii care s-au hotărât mai greu să meargă la munte trebuie să se grăbească. Cu greu mai pot găsi un loc liber pentru perioada imediat următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Pregătirile pentru Revelion sunt în toi. Ce este la modă pentru petrecerea de Anul Nou