Meniu
Search
x

Video Cozi kilometrice pe DN1. Cei care au petrecut Crăciunul la munte se întorc acasă şi fac loc turiştilor pentru Revelion

Vacanţele de Sărbători încep şi se termină ca de obicei în coloane uriaşe pe Valea Prahovei. Astăzi traseul Bucureşti-Predeal, un drum de altfel de două ore s-a făcut în şapte ore.

De Claudiu Loghin la 27.12.2021, 19:42
Vezi și

În condiţiile actuale de trafic o distanţă de 40 de kilometri se parcurge într-o oră şi 50 de minute. Este aglomerat şi pe contrasens şi asta pentru că cei care au petrecut Crăciunul la munte se retrag către Ploieşti şi Bucureşti.  Sfaturile poliţiştilor sunt simple, fie şoferii îşi amână deplasarea pentru momentul în care raficul nu este atât de aglomerat, fie aleg o rută alternativă, prin localităţile Săcele, Cheia şi Vălenii din Munte.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cozi kilometrice pe DN1. Cei care au petrecut Crăciunul la munte se întorc acasă şi fac loc turiştilor pentru Revelion

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"