Antena Meniu Search
x

Preot decedat după o plimbare în viteză

Un preot şi-a pierdut viaţa de ziua lui şi a lăsat doi copii orfani de tată, după o plimbare în viteză pe o şosea din Argeş. Maşina pe care o conducea a derapat pe carosabilul umed şi s-a izbit de de un TIR, pe contrasens

Vezi și

Un preot şi-a pierdut viaţa de ziua lui şi a lăsat doi copii orfani de tată, după o plimbare în viteză pe o şosea din Argeş. Maşina pe care o conducea a derapat pe carosabilul umed şi s-a izbit de de un TIR, pe contrasens

Grav rănit, bărbatul şi-a dat ultima suflare. Abia împlinise 37 de ani. 

Autoturimsmul s-a dezintegrat în impactul cu TIR-ul. Preotul încă e la volan, prins cu picioarele sub bord. Nu dă semne de viaţă, dar pompierii trebuie să-l scoată din epavă imediat.

Ajuns în ambulanţă, bărbatul este resuscitat în zadar. Se stinge la 37 de ani, în ziua în care s-a născut. Martorii pe care preotul i-a depăşit în trafic au anticipat tragedia. Şoferul TIR-ului abia a avut timp să vadă farurile maşinii.

Câţiva oameni l-au văzut când s-a urcat în maşină. Ar fi fost foarte nervos, chiar dacă era ziua lui.

În clipele accidentului, pe pagina de socializare a bărbatului curgeau urările prietenilor. Doi copii şi soţia lui îl aşteptau acasă. Preotul Daniel Păuna slujea în Parohia comunei Săpata, judeţul Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Preot decedat după o plimbare în viteză