Antena Meniu Search
x

Din cauza fotbaliştilor! Un pedelist din Reşiţa a băut şi a făcut o frumuseţe de accident

Preşedintele PDL Reşiţa a fost la un pas să provoace o tragedie într-un pasaj subteran din oraş.Cu o alcoolemie de 0,98 la mie, bărbatul a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a lovit cu putere de bordură, iar de acolo a izbit un stâlp.

Vezi și

Preşedintele PDL Reşiţa a fost la un pas să provoace o tragedie într-un pasaj subteran din oraş.Cu o alcoolemie de 0,98 la mie, bărbatul a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a lovit cu putere de bordură, iar de acolo a izbit un stâlp 

A avut noroc că era singur în autoturism şi nici nu era trafic la acea oră. Consilierul local a recunoscut că a băut de supărare fiindcă echipa locală de fotbal a fost înfrântă pe teren. Bărbatul abia se poate ţine pe picioare, dar pozează într-un personaj amuzant. Glumeşte cu medicii şi asistentele care îl examinează şi încearcă să demonstreze că este perfect lucid.

Cu siguranţă nu va mai fi de aceeaşi părere după ce se va trezi din beţie. Poliţiştii l-au prins la volan cu o alcoolemie de 0.98 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Ar fi scăpat, poate, neobservat dacă nu ar fi pierdut controlul maşinii într-un pasaj din oraş şi nu s-ar fi oprit într-un stâlp de fier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Din cauza fotbaliştilor! Un pedelist din Reşiţa a băut şi a făcut o frumuseţe de accident