Antena Meniu Search
x

Video Prima lună din an vine cu un nou val de reduceri. Discount la haine, vacanţe şi bilete CFR

Şi-acum o veste pe placul doamnelor. Au început reducerile din ianuarie. Cele de iarnă mai exact. O perioadă în care atât magazinele fizice, cât şi cele on-line fac discount-uri impresionante. Chiar şi companiile aeriene vând bilete de avion la preţuri mici.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 08.01.2022, 13:26

Vezi și

Sunt reduceri la aproape toate categoriile de produse, dar evident, ca de fiecare dată, zona de fashion vine cu cele mai atractive oferte în special la produsele din colecţia toamnă-iarnă. Cele mai mari reduceri se înregistrează la produse precum geci, paltoane sau încălţăminte, reduceri de până la 70% ne spun magazinele.

Nu sunt singurii care fac reduceri, avem discounturi inclusiv la electrocasnice sau la biletele de avion pentru că multe companii aeriene low-cost anunţă bilete de avion pornind de la 10 euro + taxele de serviciu.

Reducerile de după sărbători

De altfel, agenţiile de turism spun că pot face discount-uri pentru vacanţa de vară de până la 100 sau chiar 150 de euro de persoană. Inclusiv CFR-ul a intrat în această categorie pentru că anunţă bilete de tren cu discount de până la 25% pentru  trenurile zăpezii care sunt valabile până pe 28 februarie.

Totuşi trebuie să ştim evident că reducerile de iarnă nu sunt altceva decât o strategie de marketing prin care marii retaileri  încearcă să impulsioneze cumva consumul după sărbătorile de iarnă, când toţi am cheltuit mai mult decât într-o lună obişnuită

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Prima lună din an vine cu un nou val de reduceri. Discount la haine, vacanţe şi bilete CFR