Antena Meniu Search
x

Video Prima zi de vineri în care se aplică noile restricții

Mare atenţie astăzi. Asiguraţi-vă că vă faceţi cumpărăturile imediat după ce ieşiţi de la muncă, sau în pauza de masă. Altfel riscaţi să rămâneţi fără una-alta pentru că vom intra mai devreme în casă.

de Redactia Observator

la 02.04.2021, 13:52

Vezi și
  • Vă reamintim, în toate localităţile unde rata de incidenţa a infectărilor cu COVID depăşeşte patru cazuri la mia de locuitori, circulaţia va fi interzisă după ora 20.00, iar magazinele se închid de la ora 18.00. 

Noile restricții intrate în vigoare pe 28 martie

Printre măsurile care au intrat în vigoare duminică se numără: reducerea intervalului de circulație până la ora 20.00, în localitățile în care incidența în ultimele 14 zile este peste 4 la mia de locuitori și mai mică de 7,5 la mie, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, unde incidența este peste 7,5 la mie, este redus intervalul de circulație până la ora 20.00 pe toată durata săptămânii. Magazinele vor fi închise la ora 18.00 în localitățile unde rata de infectare este peste 4 la mie și sub 7,5 la mie, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar unde este de peste 7,5 la mie măsură este aplicată pe toată durata săptămânii.

Activitatea în sălile de sport și fitness este suspendată în localitățile unde incidența este de peste 4 la mie, iar măsură încetează atunci când rata de infectare scade sub 3,5 la mie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Prima zi de vineri în care se aplică noile restricții