Antena Meniu Search
x

Prima zi de şcoală a prins mulţi elevi pe plajă

Pentru mulţi copii, prima zi de şcoală a fost de fapt încă o zi de vacanţă la malul mării. Părinţii sperau ca autorităţile să amâne începerea anului şcolar cu o săptămână aşa că şi-au cumpărat bilete la finalul sezonului, când preţurile sunt mai mici.

de Redactia Observator

la 09.09.2019, 21:59

Vezi și

Pentru mulţi copii, prima zi de şcoală a fost de fapt încă o zi de vacanţă la malul mării. Părinţii sperau ca autorităţile să amâne începerea anului şcolar cu o săptămână aşa că şi-au cumpărat bilete la finalul sezonului, când preţurile sunt mai mici. Peste zece mii de turişti profită în continuare de vremea excelentă pe litoral.

Pentru mulţi copii prima zi de şcoală a fost, de fapt, încă o zi de vacanţă. Părinţii au decis să îi învoiască pentru o săptămână.

Din nord şi până în sud, toate staţiunile sunt încă animate de turişti. Sunt 10.000 de oameni acum la mare.

Părinţii spun că au sperat ca autorităţile să decidă începerea anului şcolar pe 16 septembrie. Abia luna trecută însă, oamenii au aflat că planurile lor sunt diferite de cele ale fostului ministru al Educaţiei. Era însă prea târziu, pentru că îşi cumpăraseră bilete. Mai ales că preţurile sunt mai mici chiar şi cu 70 la sută acum faţă de vârful de sezon.

Pe litoral vremea rămâne ideală pentru plajă şi în zilele următoare. Marea este însă agitată, iar salvamarii care sunt la posturi până la 1 octombrie îi sfătuiesc pe turişti să ţină cont de steagurile arborate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Prima zi de şcoală a prins mulţi elevi pe plajă