Antena Meniu Search
x

Prinși în flagrant în timp ce îl șantajau pe administratorul Super Bingo Metropolis

N-au jucat la Bingo, dar au crezut că pot să dea lovitura cu teancuri de bilete. Doi bucureşteni au fost prinşi în flagrant în timp ce îl şantajau pe administratorul Super Bingo Metropolis.

Vezi și

 Cei doi îl hăţuiau cu telefoane şi l-au ameninţat că vor face publicitate negativă societăţii. Mai exact, voiau să spună peste tot că sute de bilete nu ar ajunge în urnă atunci când se fac extragerile. Sperau să primească două sute de mii de lei şi alte bilete de bingo. N-au câştigat decât. o pereche de cătuşe.

Asta spun rudele femeii, însă în imaginile filmate de anchetatori la un restaurant din Capitală se vede cum un bărbat vorbeşte cu administratorul SuperBingo Metropolis. Afară, într-o maşină neagră, o femeie aşteaptă un semn, să poată intra să ia banii şi biletele.

Bărbatul şi partenera lui îl ameninţau pe reprezentantul SuperBingo că vor denigra imaginea companiei cu teancurile de taloane. Mai exact voiau să împrăştie zvonul că sute de bilete nu ar ajunge în urne atunci când se fac extragerile. Tăcerea lor avea un preţ.

Acum bărbatul de 43 de ani şi femeia de 27 sunt cercetaţi pentru şantaj şi ar putea fi arestaţi preventiv. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la 5 ani de închisoare. Între timp, Super Bingo Metropolis contină să facă oameni fericiţi.

Ediţia specială de Paşte aduce premii de sărbătoare şi un super show. Sunt în joc premii de 5 milioane de euro şi, în premieră, unul dintre jucători va câştiga garantat marele premiu: Bani, Casă şi maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Prinși în flagrant în timp ce îl șantajau pe administratorul Super Bingo Metropolis