Antena Meniu Search
x

Mărfuri furate la drumul mare, vândute într-un liceu din Prahova. Două angajate ale instituţiei şcolare, complici

Procurorii au descoperit într-un liceu din Prahova mărfuri furate şi vândute de hoţi care au avut complice două angajate. O laborantă şi o contabila s-ar fi ocupat de servirea clienţilor.

Vezi și

Procurorii au descoperit într-un liceu din Prahova mărfuri furate şi vândute de hoţi care au avut complice două angajate. O laborantă şi o contabila s-ar fi ocupat de servirea clienţilor.

Anchetatorii spun că produsele vândute acolo erau furate din TIR-uri. Şoferii nu ar fi fost străini de ceea ce se întâmpla.

23 de percheziţii au făcut astăzi poliţiştii, după ce au pus cap la cap informaţiile despre reţeaua care i-a uimit chiar şi pe ei. 29 de oameni au fost luaţi pe sus, la audieri. Printre ei, două angajate ale liceului din Valea Călugărească. O laborantă şi contabila.

Surse apropiate anchetei spun că în Liceul Agricol din Valea Călugărească exista un adevărat depozit, la care localnicii veneau ca la supermarket.

Frigiderele erau ticsite cu alimente, dulciuri sau sucuri şi conserve. La fel şi dulapurile. Acolo se vindea orice, de la produse alimentare sau detergenţi, până la biciclete sau plăci de skateboard. Tot ce puteau fura hoţii din tiruri.

Raluca Brezeanu, purtător de cuvâtn IPJ Prahova: "Este vorba despre persoane bănuite că în perioada februarie-mai anul curent ar fi sustras bunuri din tiruri care transportau marfă de la depozitele unor centre comerciale."

Aprovizionarea se făcea cât se poate de simplu. În schimbul unor sume de bani, hoţii lucrau mână în mână cu unii şoferi de tir, care aprovizionau supermarketurile din judeţ.

Pe drum, trăgeau maşinile pe dreapta şi se lăsau jefuiţi. Marfa era încărcată în alte autoturisme şi distribuită, apoi, în diferite magazine improvizate, cum era şi cel din liceul din Valea Călugărească.

Două sute de mii de lei ar fi fost valoarea totală a mărfurilor furate, spun anchetatorii. Audirea celor 29 de suspecţi nu s-a terminat nici la această oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Mărfuri furate la drumul mare, vândute într-un liceu din Prahova. Două angajate ale instituţiei şcolare, complici