Antena Meniu Search
x

Profesoară bătută de elev

Imagini incredibile într-o şcoală din România. Elevii nu se mai bat între ei. Îşi bat direct profesorii. Un elev de gimnaziu şi-a lovit şi înjurat profesoara pentru că aceasta voia să-l lase corigent

Vezi și

 Scena a avut loc în clasă, de faţă cu ceilalţi elevi. Profesoara a filmat întreaga scenă chiar în momentele în care era lovită. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Elevul a aflat că nu va lua medie de trecere şi s-a năpustit asupra profesoarei. A dat-o cu capul de catedră spre şocul colegilor săi. Elevul şi-a dat seama că este filmat cu o cameră ascunsă. Se retrage. Îşi ameninţă profesoara din uşa clasei.

Profesoara profită de moment şi sună la 112. Chiar au fost şi elevii de faţă. 3-4 copii. Elevul furios se întoarce cu forţe proaspete. Vrea neapărat înregistrarea.

Un alt individ din afara şcolii, un prieten de-al elevului, vine să-şi ajute aproapele. Scena a avut loc anul trecut, în iunie, la încheierea mediilor. Într-o şcoală din satul ilfovean Lipia.

La câţiva kilometri de Bucureşti. Filmarea a fost făcută publică abia acum, spre furia părinţilor elevului care şi-a bătut profesoara. Reacţia acestei mame e una singură: fiul ei şi-a făcut dreptate!

Deşi am insistat, directoarea şcolii din Lipia a refuzat să comenteze cazul. Mai mult ca sigur va da explicaţii săptămâna viitoare şefilor de la inspectorat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Profesoară bătută de elev