Antena Meniu Search
x

Program gratuit de cursuri pentru copii

Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite desfășurate pe platforma de e-learning a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, ȘcoalaFDVDR. Peste 15 cursuri noi se adaugă curriculei educaționale, pe lângă cursurile aflate în desfășurare, pe parcursul întregului an educațional.

de Redactia Observator

la 15.01.2021, 17:47

Copil care se joacă pe tabletă
Copil care se joacă pe tabletă

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Printre cursurile noi se numără: curs de Biologie pentru copii, curs de Informatică – pregătire pentru competiții, curs Libertatea în Drepturi, curs Economy – Learn & Go, curs de Inteligență Artificială.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevel, GrECo, MGT Educational, ITC Edustem, Walnut Wisdom, IQ Economy Club, partenerii acestui program educațional.

Înscrierile se vor încheia pe 31 ianuarie, iar cursurile vor începe pe 8 februarie. Acestea se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 25 ani.

Până în prezent, peste 10.000 de copii și tineri au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Program gratuit de cursuri pentru copii