Antena Meniu Search
x

Program de mișcare pentru cei mici de la Neli Condeescu, instructor de fitness

Pentru că aproape toţi părinţii caută idei de activităţi pentru cei mici, am rugat-o pe Neli Condeescu, instructor de fitness, care oricum e tot timpul online acum, să ne vină în ajutor. Aşa că ne arată cum putem transforma sportul în distracţie, prin dans!

de Redactia Observator

la 27.03.2020, 15:48

Vezi și

Cum sălile de sport şi-au închis activitatea din cauza pandemiei de coronavirus, antrenorii şi-au mutat orele în mediul online. Ideea este cu atât mai bună cu cât avem mare nevoie de mişcare pentru a ne menţine sănătoşi în aceste zile. Este şi o idee excelentă pentru a ne umple timpul liber şi a mai scăpa de monotonie şi stres. Ca să nu mai spun că îi ajută pe copii să-şi consume energia, dacă sunt implicaţi în această mişcare, desigur. Şi, pentru că aproape toţi părinţii caută idei de activităţi pentru cei mici, am rugat-o pe Neli Condeescu, instructor de fitness, care oricum e tot timpul online acum, să ne vină în ajutor. Aşa că ne arată cum putem transforma sportul în distracţie, prin dans!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Program de mișcare pentru cei mici de la Neli Condeescu, instructor de fitness