Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Promotii cu alimente expirate

Pericol unu plus unu gratuit. Dupa sarbatori, in unele magazine, e promotie la produse expirate. Iar in cateva dintre ele, au descoperit carne si lactate vizibil deteriorate si iesite din termenul de valabilitate

Vezi și

Nu sunt produse uitate pe rafturi, dintr-o greseala. Sunt ambalate frumos si scoase la vanzare cu preturi speciale. La raionul de lactate, smantana, iaurtul si branza sunt si ele la oferta. Doua produse la pret de unul. Suna bine, daca ignori termenul de valabilitate asa cum au facut-o angajatii acestui magazin.

Scuzele sunt de prisos atunci cand la mijloc e sanatatea consumatorilor. Stiu asta si angajatii magazinului. Asa ca, in cateva secunde, lactatele expirate au disparut de la raft. Noi, in schimb, am aruncat un ochi si la raionul de carne: aceeasi problema.

Bune de aruncat la cos. Intr-un alt magazin, vedem si cum se tin mezelurile aparent proaspete. E simplu. Se feliaza partea uscata si batonul de parizer, salam sau sunca presata ajunge inapoi in vitrina. Si painea expirata a scapat, ca din greseala pe rafturi. Abia la cateva ore de la deschiderea magazinului, angajatii s-au hotarat s-o retraga de la vanzare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Promotii cu alimente expirate