Antena Meniu Search
x

Porunci in loc de grafitti: Propavaduitorii dintre blocuri

Semn divin, fanatism sau cineva simte ca nu e suficient de multa credinta printre romani? Cele zece porunci au aparut, din senin, pe blocurile din Alexandria!

Vezi și

Fatadele blocurilor din Alexandria nu poarta desene moderne in grafitti, facute de tineri rebeli. Ci mesaje din Biblie. Si in fiecare zi, mai apare cate o cladire, botezata cu un citat. Iar scrisurile n-au lasat pe nimeni indiferent. Localnicii s-au impartit. Un semn de sus, poate. “Alea zece porunci iti asigura o viata linistita”, spune un localnic.

Sau fanatism? Cert este ca unii au sarit ca arsi atunci cand au vazut toate inscriptiile. Blocurile lor erau mai frumoase inainte. “Avem o parere foarte proasta! Ar trebui sa fie in Biblie si nu pe peretii cladirilor”, sustin oamenii.

“La politia din municipiul Alexandria nu au fost inregistrate plangeri. Nici de la administratorii societatilor comerciale, nici de la asociatiile de locatari”, a mentionat Adrian Ilicea, de la IPJ Teleorman.

Pentru mai marii Bisericii Teleorman, subiectul este considerat tabu. Contactat telefonic, Preasfintitul Episcop al Alexandriei si Teleormanului a spus sec: "Biserica nu se implica in subiecte mondene". Asadar, nimeni, momentan, nu poate sa dea vreun indiciu in legatura cu zugravii-propovaduitori ai cuvantului lui Dumnezeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Porunci in loc de grafitti: Propavaduitorii dintre blocuri