Antena Meniu Search
x

Video Protest masiv al transportatorilor din Suceava. Şoferii se plâng că ANAF vrea să le impoziteze diurnele

Principalele drumuri din ţară sunt astăzi mai aglomerate decât de obicei din cauza unui protest al transportatorilor. Şoferii maşinilor de mare tonaj merg cu viteză limitată ca să atragă atenţia autorităţilor. La Suceava, peste 200 de transportatorii protestează. Ei sunt supăraţi că ANAF-ul le impozitează diurna.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 18.06.2021, 14:08

Vezi și

unt aproximativ 200 de şoferi care protestează în Suceava, pe drumul european 85. Şoferii merg spre vama Siret. Drumul este parţial blocat, asta după ce timp de două ore şoferii au protestat pe şoseaua de centură a oraşului, dar au intrat şi pe o arteră foarte circulată din Suceava.

Protestarii au o nemulţumire principală: sunt deranjaţi de faptul că ANAF a intensificat în ultima perioadă controalele în ceea ce priveşte plata taxelor pentru diurna pe care şoferii o primesc. Transportatorii spun că este o practică ilegală a ANAF şi anume faptul că pun propriri pe conturile firmelor de transport care nu au plătit impozite pe această diurnă. Şoferii speră ca prin acest gest să atragă atenţia autorităţilor şi ca aceste controale ale ANAF să înceteze. Foarte mulţi dintre ei au dat în judecată ANAF-ul şi au câştigat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Protest masiv al transportatorilor din Suceava. Şoferii se plâng că ANAF vrea să le impoziteze diurnele