Antena Meniu Search
x

Protest violent la Drobeta Turnu Severin. O femeie a avut nevoie de ajutorul medicilor

A fost scandal la Drobeta Turnu Severin. Zeci de angajaţi ai Regiei Autonome de Activităţi Nucleare au protestat, din nou. Nu şi-au mai primit salariile din luna mai, iar peste câteva zile vor ajunge şomeri.

Vezi și

A fost scandal la Drobeta Turnu Severin. Zeci de angajaţi ai Regiei Autonome de Activităţi Nucleare au protestat, din nou. Nu şi-au mai primit salariile din luna mai, iar peste câteva zile vor ajunge şomeri.  În disperarea lor însă s-au luat la harţă cu forţele de ordine. Unei femei i s-a făcut rău şi a avut nevoie de ajutorul medicilor. O altă femeie este în greva foamei de trei săptămâni.

Un echipaj medical a intervenit imediat. În faţa huiduielilor, au rămas însă jandarmii. Braţ în braţ, au făcut cordon în timp ce, epuizaţi, protestatarii îşi odihneau picioarele. Tot pe trecerea de pietoni s-au aşezat însă.

Zeci de şoferi au fost nevoiţi să se întoarcă din drum sau să aştepte ca traficul rutier să se reia. Cei aproape 200 de angajaţi ai Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Severin protestează deja de câteva săptămâni. Nu au mai fost plătiţi din luna mai.

În această situaţie sunt peste 1500 de angajaţi ai Regiei Autonome de Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin, care urmează să fie disponibilizaţi. Unitatea e în insolvenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Protest violent la Drobeta Turnu Severin. O femeie a avut nevoie de ajutorul medicilor