Antena Meniu Search
x

Zeci de mii de oameni au ieşit din nou în stradă, pentru a protesta faţă de modificările aduse legilor Justiţiei

Zeci de mii de oameni au ieşit din nou în stradă, de data aceasta în Piaţa Universităţii. Modificările aduse Legilor din Justiţie au fost motivul principal.

Vezi și

Protest de amploare în Capitală. Zeci de mii de oameni au ieşit din nou în stradă, de data aceasta în Piaţa Universităţii. Modificările aduse Legilor din Justiţie au fost motivul principal al nemulţumirilor. "Justiţie, nu corupţie" s-a scandat de cei care s-au mobilizat la miting pe reţelele de socializare.

Zeci de mii de oameni s-au strâns în Piaţa Universităţii din Capitală. 

De la Universitate, protestatarii au plecat în marş către Palatul Parlamentului. În drumul lor, s-au oprit pentru câteva momente la sediul Avocatului Poporului, la Curtea Constituţională a României dar şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului, unde au scandat lozinci împotriva corupţiei. 

În faţa Palatului Parlamentului, manifestanţii au scandat lozinci împotriva aleşilor dar şi a modificărilor legislative din domeniul Justistiţiei timp de aproape. La ora 21.00 scandările s-au oprit şi zecile de mii de oameni şi-au aprins luminile telefoanelor. Mulţimea a cântat, într-un glas, "Deşteaptă-te, române!".

Oamenii, nemulţumiţi de modificările adusele legilor justiţiei au venit în număr mare, nu doar din Bucureşti, ci şi din ţară. Pentru păstrarea ordinii şi liniştii publice au fost mobilizate efective impresionante de jandarmi. 3.000 de oameni ai legii au fost pregătiţi să intervină la protest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zeci de mii de oameni au ieşit din nou în stradă, pentru a protesta faţă de modificările aduse legilor Justiţiei