Antena Meniu Search
x

Radu Beligan, o viaţă pe scenă

Iubeşte scena şi n-o lasă pentru nimic în lume. Maestrul Radu Beligan a impresionat din nou publicul, aseară pe scena teatrului Metropolis. Premiera piesei "Lecţia de violoncel" l-a adus pe Radu Beligan în rolul unui politician român aflat în atenţia presei.

Vezi și

Piesa "Lecţia de violoncel" scrisă special pentru maestrul Beligan pune în valoare farmecul actorului şi ilustrează o realitate românească. Viaţa şi problemele de familie ale unui politician român sunt prezentate publicului cu umor şi cinism în acelaşi timp.

Mona Radu a scris scenariul spectacolului, iar alături de marele actor pe scenă a urcat şi fiica sa, Lamia Beligan. Li s-au alăturat Tania Popa, Rodica Ionescu şi Marius Manole.

Pe scena s-a aflat şi prezentatoarea Observatorului principal. Andreea Berecleanu a apărut la televizorul de pe scenă şi a prezentat o ştire despre personajul principal, interpretat de maestrul Beligan.

Radu Beligan respiră de o viaţă teatru. Are la activ mii de reprezentaţii. Piesa pe care a jucat-o cel mai des este Take, Ianke şi Cadâr.

Maestrul va împlini pe 14 decembrie 95 de ani, pe care îi va sărbători tot pe scenă. În această duminică va intra în cartea recordurilor, drept cel mai longeviv actor care mai joacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Radu Beligan, o viaţă pe scenă