Antena Meniu Search
x

Raluca Turcan, despre posibilitatea ca ziua de 31 mai să fie liberă: „Să îşi ia o zi de concediu”

Ziua Copilului, 1 iunie, este zi liberă prin lege. Aceasta este într-o zi de marți, dar Guvernul nu a stabilit că și luni este zi liberă, astfel încât românii să aibă o minivacanță. Ministrul Muncii îi sfătuiește pe români să-și ia o zi de concediu dacă vor weekend prelungit.

de Redactia Observator

la 22.05.2021, 18:04

Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale
Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Raluca Turcan a afirmat că românii îşi pot lua o zi de concediu, luni, 31 mai, dacă vor să facă punte cu weekendul. „Discuţia este un pic mai delicată. Eu ştiu că multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte, pot să îşi ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte”, a spus Raluca Turcan.

Pe de altă parte, aceasta a afirmat că pentru industria turismului „probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice”. Totuși, ministrul a afirmat că varianta cea mai bună este aceea ca oamenii să îşi ia o zi de concediu. „Punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îţi iei o zi de concediu”, a afirmat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a precizat că nu a existat încă o discuţie la nivelul Guvernului privind posibilitatea ca ziua de luni, 31 mai, să fie liberă, informează Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Raluca Turcan, despre posibilitatea ca ziua de 31 mai să fie liberă: „Să îşi ia o zi de concediu”