Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul elevilor care s-au trezit cu note mici la prima verificare a lucrărilor de la Evaluarea Națională

Răsturnare de situaţie în cazul elevilor umiliţi la Evaluarea Naţională, când neglijenţa unui profesor era să le distrugă viitorul. Cei doi copii care, după contestaţie, au primit rezultate chiar şi cu patru puncte mai mari, au fost notaţi corect din prima. 

de Redactia Observator

la 03.07.2020, 22:38

Vezi și
  • O elevă care avea lucrare de nota 10 s-a trezit cu nota 6 trecută în tabel.

Nu profesorul care le-a corectat lucrarea a greşit, ci cel care a introdus nota în sistemul electronic. "Poate era obosit" - l-a scuzat un secretar de stat din Ministerul Educaţiei. 

Acelaşi secretar care, în urmă cu două săptămâni, declara că doar elevii care au făcut meditaţii pot trece examenul. Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj nu ştie nimic de vinovatul găsit de Ministerul Educaţiei. 

Reprezentanţii instituţiei ne-au transmis că încă aşteaptă rezultatul anchetei. Între timp, părinţii elevilor au decis să lase lucrurile aşa şi să nu depună plângere, pentru că nu mai vor să-şi supună copiii unor alte traume. 

O absolventă a făcut semipareză chiar în curtea şcolii, la aflarea rezultatului, şi abia şi-a revenit din şoc. În loc de 10, în tabel îi apăruse nota 6.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Răsturnare de situație în cazul elevilor care s-au trezit cu note mici la prima verificare a lucrărilor de la Evaluarea Națională