Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie şocantă în cazul celor doi paznici găsiţi morţi într-o fabrică de ciment din București

Răsturnare de situaţie şocantă în cazul celor doi paznici găsiţi morţi într-o fabrică de ciment din Capitală. Cei doi suspecți, reţinuţi iniţial de anchetatori, au fost lăsați liberi. N-ar fi suficiente probe împotriva lor.

Vezi și

Răsturnare de situaţie şocantă în cazul celor doi paznici găsiţi morţi într-o fabrică de ciment din Capitală. Cei doi suspecți, reţinuţi iniţial de anchetatori, au fost lăsați liberi. N-ar fi suficiente probe împotriva lor. Aşa încât judecătorii Tribunalului București au respins cererea de arestare preventivă făcută de procurori şi i-au plasat pe cei doi fraţi sub control judiciar. Situaţia s-a putea schimba însă pentru că în urmă cu puţin timp Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a contestat măsura lăsării în libertate.

Cei doi fraţi din Vaslui consideraţi principalii suspecţi în cazul uciderii paznicilor de la fabrica de ciment sunt liberi. Judecătorii au decis că, deocamdată, procurorii nu au destule probe să-i ţină în arest.

Frații au negat acuzaţiile la audieri, iar acum anchetatorii trebuie să găsească noi indicii. Cert este că modul de operare în cazul crimelor de la fabrica de ciment a fost asemănător.

Rezultatele necropsiilor arata ca paznicii au leziuni violente provocate de un plan dur. Cel mai probabil prin căderea de la înălțime, de pe acoperișul fabricii. Dosarul penal deschis cercetează, însă, și varianta în care cei doi ar fi fost împinși.

Principalii suspecţi sunt acum liberi, dar sub control judiciar. Asta înseamnă că rămân la dispoziţia anchetatorilor până la o nouă decizie judecătorească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Răsturnare de situaţie şocantă în cazul celor doi paznici găsiţi morţi într-o fabrică de ciment din București